Perfecte pasvorm
Gratis verzending NL + BE vanaf €25
Hoezen op werkdagen voor 22.00 besteld zelfde dag verzonden!
Toon rubrieken
Toon filters

Maxi-Cosi hoes voor Cabriofix, Pebble (Plus) en Citi

Maxi-Cosi hoezen

Met de Maxi-cosi hoes van Ukje voor je Cabriofix, Pebble en Citi SPS ligt je kleintje heerlijk zacht in de Maxicosi.

Zwart-wit maxicosi hoesje met kap en gordelbeschermers

De maxi cosi bekleding is gemaakt van soepele katoen en de hoes zit prachtig op het autostoeltje door de perfecte pasvorm. Om de pasvorm mooi te houden loopt er een elastiekje onder de beugel van de maxi-cosi door. Dit elastiekje moet je even opzij schuiven als je de maxi-cosi op de adapters van je kinderwagen zet.

Zwart-wit maxi-cosi hoes

Omdat we bij Ukje van kwaliteit houden, hebben we het zitgedeelte van de hoezen voorzien van een extra laag absorberend katoen. Zo zit je kleintje koel en luchtig tijdens warme dagen!

Maxi-cosi hoezen van topkwaliteit

Je vindt hier hoezen voor je autostoeltje, maar ook voor het verkleinkussen. Combineer met bijpassende gordelbeschermers, voetenzakken en zonnekappen. We hebben de hoezen op kleur gesorteerd, zo kun je een leuke set samenstellen!

Kies je mooiste hoes

Onderweg kan je kindje gerust een hapje eten, knoeien is geen enkel probleem. Je kunt de hoes eenvoudig wassen op 40 graden. En wie vindt dat nu niet fijn?

Warme voetenzakken

Een heerlijk zachte voetenzak. Welke baby droomt daar niet bij weg? Bestel een voetenzak in mint, zwart-wit, blauw, roze of grijs.

Fijne slaapzakken

De voetenzak is prachtig te combineren met de bijpassende stipjes en sterren maxi-cosi hoezen. De voetenzakken zijn geschikt voor zowel de 3-punts als 5-punts gordelsystemen (niet voor 5-punts gordelsystemen waarvan de heup en schoudergordel aan elkaar vast zitten zoals de Izi Go en Joie autostoeltjes, hier komen voetenzakken voor in april). Met de 2 ritsen is de voetenzak eenvoudig te openen.

Warme slaapzakken

TIP: wist je dat je beter niet te lang kunt gaan wandelen met je baby in de Maxi-Cosi op de kinderwagen? Het is beter voor het ruggetje van je baby als het lekker languit kan liggen. De wagenbak is daar meer geschikt voor. De Maxi-Cosi is voornamelijk bedoeld voor veilig vervoer in de auto.

Mintgroene hoezen

Bijpassende gordelbeschermers en verkleinerhoezen

Bij de maxi-cosi hoesjes hebben we mooie bijpassende gordelbeschermers en verkleinerhoezen gemaakt. Deze zijn geschikt voor de Citi en de Cabriofix. Je kunt zo een eigen combinatie maken van dessins of kleuren.

Mintgroene zonnekappen

Zonnekapjes

Bij een mooie set mag een zonnescherm natuurlijk niet ontbreken! Alle zonneschermpjes vind je ook op de pagina met kapjes. De meeste zonnekappen zijn geschikt voor bijna alle modellen autostoeltjes voor babies. Lees de productomschrijving van de zonnekapjes voor meer gedetailleerde informatie! De universele zonnekappen kunnen op elk soort maxi-cosi worden gebruikt. Met een zonnekap voor je maxi-cosi bescherm je je baby tegen zon en wind. Lekker comfortabel!

Bijpassende autostoelhoezen

Wist je dat Ukje ook prachtige autostoelhoezen maakt? Als je een baby én peuter of kleuter op de achterbank hebt, kun je hun autostoelen dezelfde kleur geven!

Autostoelhoezen Ukje

We hebben hoezen voor de Maxi-Cosi (2Way) Pearl, de Maxi-Cosi Axiss, de Maxi-Cosi Tobi, maar ook voor de Priori/Römer King en de Maxi-Cosi Axiss Fix! Kijk rond op de site om alle hoezen te bekijken! Als je vragen hebt kun je je vraag stellen via het contactformulier.

Bekijk de instructievideo voor extra informatie

Heb je de Maxi-Cosi Pebble (Plus)? Bekijk dan deze video

Artikelen 1 tot 150 van 156 in totaal

  1. 1
  2. 2