Instructiefilmpjes

Instructievideo's voor de Ukje hoezen

Soms kunnen 'babydingen' knap ingewikkeld zijn. We kunnen je geruststellen. Het aankleden van je babymeubels is een stuk eenvoudiger dan het aankleden van je baby! Om je goed van dienst te zijn hebben we instructiefilmpjes gemaakt. Bekijk ze op je gemak. Heb je toch vragen? Bel dan met onze klantenservice op 0320 - 320 123 of mail naar service@ukje.nl.

Kussenset voor Stokke TrippTrapp

Schuif eerst de voorkant van het zitkussen over de zitting heen. Schuif dan de achterkant van het zitkussen voorzichtig over de zitting. De achterkant heeft een klittenband sluiting. Breng vervolgens de babyset met het rugkussen aan. De geplastificeerde kussensets zijn afneembaar met een natte doek.

Newbornhoes oud model

Trek de hoes over je newborn set heen. Haal de riempjes door de hoes. Vouw de flappen van de hoes achter de hoes naar binnen. Is de hoes vies geworden? Je kunt hem wassen op 30 graden en aan de lijn laten drogen. Niet bleken, strijken (voor de liefhebbers) op 1-2 stipjes.

Wipstoelhoes BabyBjorn Soft (het nieuwe model)

Trek de hoes over de originele hoes van je wipstoel heen. Haal de knoopjes van je originele hoes aan de zijkanten en aan de voorkant door de hoes heen. De hoes is omkeerbaar. De voor- en achterkant zijn omwisselbaar. Is de hoes vies geworden? Je kunt hem wassen op 30 graden en aan de lijn laten drogen. Niet bleken, strijken op 1-2 stipjes. Heb je de originele hoes niet meer? Bestel hem dan hier.

Wipstoelhoes BabyBjorn Balance 1-2-3 (het oude model)

Wipstoelhoes BabyBjorn Original (ter vervanging van bestaande hoes)

Hoes Maxi-Cosi Cabriofix Pebble (Plus) Citi

Trek de hoes over je Maxi-Cosi Cabriofix of Pebble heen. Bij de Maxi-Cosi Pebble vouw je de zijkanten van de hoes naar binnen achter het rubber van de autostoel. De schouderkussentjes haal je voorzichtig door de openingen heen. Je kunt deze er langzaam doorheen trekken totdat de schouderkussentjes van de Pebble helemaal door de openingen heen zijn gekomen. Is de hoes toe aan een wasbeurt? Je kunt hem wassen op 30 graden en aan de lijn laten drogen. Niet bleken, strijken is niet echt nodig, maar doe je het toch graag dan kan dat op 1-2 stipjes.

Universele voetenzak (geschikt voor alle merken autostoeltjes)

Hoes Maxi-Cosi (2-Way) Pearl (Pro)

Trek de hoes over je Maxi-Cosi Pearl of 2Way Pearl heen. In het filmpje zie je waar je op moet letten. Je krijgt bij je bestelling 2 hoezen, 1 voor de stoel en 1 voor de hoofdsteun. Is de hoes niet fris meer? Je kunt hem wassen op 30 graden en aan de lijn laten drogen. Niet bleken, lichtjes strijken op 1-2 stipjes.

Hoes Maxi-Cosi Axiss

Trek de hoes over je Maxi-Cosi Axiss heen. Bij de hoes zit ook een hoesje voor de hoofdsteun. In het filmpje zie je waar je op moet letten. Zorg dat de hoes niet in het draaimechanisme komt. Als dat het geval is moet je de hoes bij de hoofdsteun meer naar beneden trekken. De naden van je hoes moeten de naden van de Axiss volgen. Is de hoes niet fris meer? Je kunt hem wassen op 30 graden en aan de lijn laten drogen. Niet bleken, lichtjes strijken op 1-2 stipjes.

Hoes Maxi-Cosi AxissFix

Trek de hoes over je Maxi-Cosi AxissFix heen. Bij de hoes zit ook een hoesje voor de hoofdsteun. Is de hoes niet fris meer? Je kunt hem wassen op 30 graden en aan de lijn laten drogen. Niet bleken, lichtjes strijken op 1-2 stipjes.

Maxi-Cosi Tobi hoes

Trek de hoes over Maxi-Cosi Tobi heen. Dit werkt hetzelfde als bij een t-shirt, je kleedt je autostoel aan. Je ontvangt zowel een hoes voor de autostoel als voor de hoofdsteun. Is de hoes vies geworden? Je kunt hem wassen op 30 graden en aan de lijn laten drogen. Niet bleken, licht strijken op 1-2 stipjes.

Hoes Maxi-Cosi Priori - Römer King (universele autostoelhoes)

Hoes Maxi-Cosi RodiFix

Hoes Maxi-Cosi Titan

Hoes Maxi-Cosi Titan Pro

Voetenzak buggy en kinderwagen

Hoes BeSafe (IziGo)

Scroll to top