Zwart effen

€ 59,95
Niet op voorraad
Product omschrijving

Gewoon zwart effen, zonder poespas. Wel van kwaliteit! Onze hoezen zijn dubbel gestikt en gevoerd op belangrijke plekker zoals het hoofdkussen en bij de beentjes. De hoes heeft een perfecte pasvorm waardoor je huidige stoel beschermd tegen kruimels en vieze handjes. Je hoeft je dus nergens zorgen om te maken. Het voordeel aan katoen is dat het niet warm wordt zoals polyester waar de meeste stoelen van gemaakt zijn. Dat is erg fijn voor je Ukje! Is de hoes vies geworden, even wassen op 30 graden en hij is weer zo goed als nieuw. Let op onze hoezen houden niet van de droger! 

Extra specificaties
Extra specificaties
Kleur Zwart
Print Effen
Materiaal Katoen
Fairmade Ja, onze naaisters krijgen een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden.
Duurzame keus Ja! Je meubels gaan langer mee met een Ukje hoes. Je kunt ook een 2e-hands stoel kopen en deze met een hoes opknappen. Eerlijk gemaaktvan de beste materialen. Met je aankoop steun je kinderen in ontwikkelingslanden. Lees meer in onze blog.
Wasvoorschrift Alle hoezen van Ukje.nl zijn te wassen op 30 graden. De boxkleden zijn te wassen op het wol- of zijdeprogramma of programma voor fijne was. Zowel de hoezen als de boxkleden liggend laten drogen. Gebruik geen bleekmiddelen.
Geschikt voor het merk Bébé Confort, Maxi Cosi
Geschikt voor model Axiss
Wat zoek je? Autostoelhoes
Levertijd Half november
Scroll to top