Jungle hoes flamingo

€ 59,95
Niet op voorraad
Product omschrijving

Deze razend populaire print maakt van je auto een waar oerwoud! De hoes is lekker zacht en biedt comfort aan je kindje. Op de hoes zie je vrolijke flamingo's.
Let op: zorg ervoor dat de hoes gelijk loopt aan de originele bekleding van de autostoel aan de achterkant bij de rugleuning. De hoes hoort niet in de gleuf van de rugleuning te komen waar de stoel langs draait. Als de naden van de Ukje hoes gelijk lopen aan de naden van de originele bekleding voorkom je dat de hoes in het draaimechanisme terecht komt.

Let op: Het is belangrijk dat je de naad van de hoes over de naad van de stoel heen laat lopen. Je trekt de hoes dus meer over de stoel heen aan de voorkant. Zo voorkom je dat de hoes in het draaimechanisme van de stoel komt.

Extra specificaties
Extra specificaties
Kleur Blauw, Bruin, Geel, Groen, Mint, Oranje, Petrol, Rood, Roze, Taupe, Wit, Zwart
Print Dieren
Materiaal Biologisch katoen
Fairmade Ja, onze naaisters krijgen een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden.
Duurzame keus Ja! Je meubels gaan langer mee met een Ukje hoes. Je kunt ook een 2e-hands stoel kopen en deze met een hoes opknappen. Eerlijk gemaaktvan de beste materialen. Met je aankoop steun je kinderen in ontwikkelingslanden. Lees meer in onze blog.
Wasvoorschrift Alle Produkte können nach Farbe sortiert bei 30 Grad in der Waschmaschine gewaschen werden. Legen Sie das Produkt zum Trocknen hin.
Geschikt voor het merk Bébé Confort, Maxi Cosi
Geschikt voor model Cloud Z, Cloud Z (Plus)
Wat zoek je? Autostoelhoes
Levertijd 1 werkdag
Andere klanten bestelden deze producten er ook bij:
Scroll to top