Blauw jeans

Speciale prijs € 39,95 Normale prijs € 59,95
Niet op voorraad
Product omschrijving

Ben je op zoek naar een hoes die je kunt gebruiken zonder je originele hoes? Dus een hoes die je zo over het ijzeren frame heen kunt trekken? Dan is deze hoes geschikt! De hoes is extra stevig gemaakt en voorzien van een riempje. Je kunt de hoes ook omdraaien als de voorkant vies is geworden. Aan de achterkant vind je ook een zilveren knoop waar het riempje aan bevestigd kan worden. Deze hoes is zowel geschikt voor de BabyBjörn Soft als voor de oude modellen van BabyBjörn; de Balance Sitter en de Balance 1-2-3. Wil je graag variëren? Dan kun je over deze originele hoes een andere wipstoelhoes van Ukje heen trekken.
Nieuw riempje: we hebben de knopen vervangen voor een nieuw riempje die aan de onderkant vastgenaaid is en aan de zijkanten wordt vastgemaakt met klitteband. Dit om te zorgen dat je kleintje nog comfortabeler in de wipstoel zit!

 

Extra specificaties
Extra specificaties
Kleur Blauw
Print Effen
Materiaal Katoen
Fairmade Ja, onze naaisters krijgen een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden.
Duurzame keus Ja! Je meubels gaan langer mee met een Ukje hoes. Je kunt ook een 2e-hands stoel kopen en deze met een hoes opknappen. Eerlijk gemaaktvan de beste materialen. Met je aankoop steun je kinderen in ontwikkelingslanden. Lees meer in onze blog.
Wasvoorschrift Alle hoezen van Ukje.nl zijn te wassen op 30 graden. De boxkleden zijn te wassen op het wol- of zijdeprogramma of programma voor fijne was. Zowel de hoezen als de boxkleden liggend laten drogen. Gebruik geen bleekmiddelen.
Geschikt voor het merk Babybjörn
Geschikt voor model Original (kan zo over ijzeren frame heen)
Wat zoek je? Wipstoelhoes
Levertijd 1 werkdag
Scroll to top