Zwart geometrisch (geplastificeerd)

€ 49,95
Op voorraad

Met de kussenset voor jouw kinderstoel Kidsmill Up maak je je stoel helemaal stijlvol. Met de kussenset hoef je je geen zorgen meer te maken over vieze handjes of kruimels op je tafelstoel. De kussenset voor je kidsmill is namelijk gemakkelijk te wassen op 30 graden of met een vochtig doekje afneembaar. De kussenset Kidsmill is gemaakt van geplastificeerd katoen en hierdoor gemakkelijk in onderhoud. Maak de kussenset met een vochtig doekje snel schoon of stop de kussenset in de was. We hebben er bewust voor gekozen om jouw kussenset van geplastificeerd katoen te maken. Zo wordt eten samen nog gezelliger, hoe fijn is dat! 

 

Extra specificaties

Extra specificaties
Kleur Wit, Zwart
Print Geometrisch
Geschikt voor het merk Kidsmill
Geschikt voor model Up, Up! Newborn
Wat zoek je? Kussenset
Fairmade Ja, onze naaisters krijgen een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden.
Duurzame keus Ja! Je meubels gaan langer mee met een Ukje hoes. Je kunt ook een 2e-hands stoel kopen en deze met een hoes opknappen. Eerlijk gemaaktvan de beste materialen. Met je aankoop steun je kinderen in ontwikkelingslanden. Lees meer in onze blog.
Materiaal Geplastificeerd katoen
Levertijd 1 werkdag
Wasvoorschrift Alle hoezen van Ukje zijn te wassen op 30 graden met gelijke kleuren. Je kunt de hoes het beste liggend laten drogen.
Scroll to top