Blog

Slim stylen met Michèle van @industrieelchique

wipstoelhoes-babybjorn-bloemen

Deze week vierden manlief en ik ons porseleinen jubileum. Alweer 20 jaar bij elkaar. Een jaar geleden mocht onze oudste zoon aankondigen dat hij en zijn broertjes nog een keertje grote broer zouden worden. Dit mocht hij doen op onze housewarming. Jeetje wat was hij trots zeg.

Toen we nog een kindje wilden en we hier samen over spraken, had manlief wel een eis: we gaan niet weer bakken met geld uitgeven aan kinderwagens, bedjes, commodes ets. Die uitdaging wilde ik wel aangaan. Want hoe gaaf is het om van iets tweedehands iets super hips en gaafs te maken...

Lees meer

For a happy family! Luxe, praktisch en duurzaam.

For a happy family!

ukje-for-a-happy-family

Het krijgen van een kindje is mooi, maar kan ook pittig zijn. Je komt handen tekort. We willen je daarin helpen. Het gezinsleven mooier en makkelijker voor je maken. Zodat je tijd hebt voor elkaar. En kunt genieten. En we willen kinderen een mooie aarde teruggeven. Hoe we dat doen? Mét onze hoezen. Deze zijn:

Luxe - Zachte stoffen, prettig voor je baby. Prachtige prints, schoon. Geeft je een luxe en opgeruimd gevoel.

Praktisch - Je kindje mag lekker knoeien, het is zo weer schoon. Geen gedoe met grote poetsessies. Gewoon even de hoes in de was of een doekje er over, klaar is kees.

Duurzaam - Dit zit gewoon in onze genen. Dat komt omdat we zien hoe mooi mensen zijn, hoe mooi de aarde is. We willen hier verantwoord mee omgaan. Zo pakken wij dat aan: 

Aarde

  • Reuse! Geef je kindermeubeltjes een hoes. Daarmee voorkom je slijtage of knap je een 2e-hands exemplaar op.
  • Je kunt vanaf nu je gebruikte hoes retour sturen. Wij recyclen de katoendraden tot vilt. Van het vilt maken we nieuwe producten. Wil je jouw gebruikte Ukje hoes ook laten recyclen? Lees onderaan hoe je dat doet!
  • Onze verzendzakken zijn composteerbaar. Dat scheelt een heleboel plastic. Handig!

Mensen

  • We helpen onze klanten in een bijzondere tijd van hun leven. We staan ze bij met raad en daad en steken ze graag een hart onder de riem.
  • Onze naaisters krijgen een eerlijk loon. Wij bezoeken onze naaiateliers. Fairmade dus.
  • Onze medewerkers krijgen een maand extra zwangerschapsverlof. For a happy family.
  • We geven 1% van onze omzet aan het goede doel Compassion. Daardoor krijgen er nu 18 kinderen in Peru onderwijs, eten en gezondheidszorg. Onze droom? 3000 sponsorkinderen in 2030! Zodat zij een diploma halen, werk krijgen en hun kinderen een goede toekomst kunnen geven.

Doe met ons mee en bestel een leuke set hoezen! For een heleboel happy families!

Groetjes van Team Ukje,

Amelie, Valerie, Annette, Anneke, Annalia en Sifra

Recyclen van je gebruikte hoes

Vind je het fijn als jouw gebruikte Ukje hoes wordt gerecycled? Stuur hem gewassen op naar: Ukje, Apolloweg 2-J, 8239DA Lelystad. Als je pakketje bij ons verwerkt is, ontvang je een korting van €2,50 op een nieuwe hoes om je verzendkosten te compenseren. Wat heel belangrijk is:

1. We kunnen alleen gewassen hoezen recyclen

2. Schrijf op je pakje: Reuse hoes. Dan weten we dat we hem mogen recyclen.

3. Voeg je naam, 06 en mailadres toe, dan ontvang je van ons een kortingscode.

Goede ideeën vind je bij onze favoriete bloggers!

Wat er aan vooraf ging - De hoezen van Ukje komen 100% tot stand door onze volgers en klanten. Jullie vragen de prints en de modellen. Wij maken het. We vragen onze trouwste fans regelmatig wat ze van ons vinden. Wat denk je dat er afgelopen keer uit de bus kwam?? MINDER KEUS! Haha, dat had ik niet verwacht. We wilden juist voor elke outfit een passend printje. Geen probleem natuurlijk, dat maakt het kiezen makkelijker. Maar we hebben nog iets op bedacht om jullie te helpen.

Nuna kussen wipstoel

Advies van experts - Het is zó lekker als je met iemand kunt meekijken die verstand van styling heeft. Dat je denkt: 'aha, zo had ik het zelf nooit bedacht'. Nou, dat hebben we voor jullie geregeld hoor!! We hebben onze favoriete style experts gevraagd om wat leuke tips te geven zodat je de juiste hoes kunt kiezen. Maar ook experts op het gebied van autostoeltjes, reizen, wonen- en werken met kinderen. Het komt hier aan bod! Doe er je voordeel mee.

Advies van jou - Ik zei het al. We maken het liefst wat onze klanten en fans van ons vragen. Dus heb jij een verzoekje? Voor een bepaalde print of model? Stuur even een mail naar service@ukje.nl of via Insta of Facebook. Dan gaan wij ermee aan de slag. Veel plezier met je nieuwe ideeën!