Blog

Slim stylen met Michèle van @industrieelchique

wipstoelhoes-babybjorn-bloemen

Deze week vierden manlief en ik ons porseleinen jubileum. Alweer 20 jaar bij elkaar. Een jaar geleden mocht onze oudste zoon aankondigen dat hij en zijn broertjes nog een keertje grote broer zouden worden. Dit mocht hij doen op onze housewarming. Jeetje wat was hij trots zeg.

Toen we nog een kindje wilden en we hier samen over spraken, had manlief wel een eis: we gaan niet weer bakken met geld uitgeven aan kinderwagens, bedjes, commodes ets. Die uitdaging wilde ik wel aangaan. Want hoe gaaf is het om van iets tweedehands iets super hips en gaafs te maken...

Lees meer

Goede ideeën vind je bij onze favoriete bloggers!

Wat er aan vooraf ging - De hoezen van Ukje komen 100% tot stand door onze volgers en klanten. Jullie vragen de prints en de modellen. Wij maken het. We vragen onze trouwste fans regelmatig wat ze van ons vinden. Wat denk je dat er afgelopen keer uit de bus kwam?? MINDER KEUS! Haha, dat had ik niet verwacht. We wilden juist voor elke outfit een passend printje. Geen probleem natuurlijk, dat maakt het kiezen makkelijker. Maar we hebben nog iets op bedacht om jullie te helpen.

Nuna kussen wipstoel

Advies van experts - Het is zó lekker als je met iemand kunt meekijken die verstand van styling heeft. Dat je denkt: 'aha, zo had ik het zelf nooit bedacht'. Nou, dat hebben we voor jullie geregeld hoor!! We hebben onze favoriete style experts gevraagd om wat leuke tips te geven zodat je de juiste hoes kunt kiezen. Maar ook experts op het gebied van autostoeltjes, reizen, wonen- en werken met kinderen. Het komt hier aan bod! Doe er je voordeel mee.

Advies van jou - Ik zei het al. We maken het liefst wat onze klanten en fans van ons vragen. Dus heb jij een verzoekje? Voor een bepaalde print of model? Stuur even een mail naar service@ukje.nl of via Insta of Facebook. Dan gaan wij ermee aan de slag. Veel plezier met je nieuwe ideeën!