Perfecte pasvorm
Gratis verzending NL + BE vanaf €25
Hoezen op werkdagen voor 23.45 besteld zelfde dag verzonden!
Toon rubrieken
Toon filters

Cybex hoes

Cybex autostoel hoes

Het is zo ver! Ukje heeft prachtige hoezen ontworpen voor verschillende autostoeltjes van het merk Cybex.. Als eerst hebben we hoezen gemaakt voor de Aton Q, de Sirona (Plus) en de Cybex Cloud Q.

Gebruiksgemak

Als je kind meereist in de auto, is het fijn dat jij rustig kan rijden. Een keer wat drinken of eten onderweg is dan erg handig. Maar wat doe je met die vieze handjes van je kind als jij op de weg moet letten? Met de hoezen van Ukje kunnen plakvingers geen kwaad! Je kindje kan rustig een koekje eten en kruimelen, je kunt de hoes van Ukje namelijk heel makkelijk wassen. Zo blijft je autostoel netjes en kun je rustig op stap gaan samen.

Comfortabel katoen

In de zomer zul je merken dat autostoelen heet worden door de zon. Met de hoezen van Ukje voorkom je dit. De katoenen stof wordt niet heet en je kleintje kan hier gewoon lekker op gaan zitten. En is het warm onderweg? Het zachte katoen neemt zweet op zodat je kind niet klam en nat wordt. Dat is erg lekker en comfortabel! Bij Ukje kiezen we speciaal voor katoenen hoezen omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit en het fijne gevoel van katoen. Eigenlijk zou je zelf ook wel zo'n mooie hoes voor je stoel willen!