for a happy family 

Een betere toekomst voor kinderen in nood is een doel om samen met jou te behalen. 
Met het kopen van een Ukje hoes:

1. Verleng je de levensduur van je autostoel
De komst van een baby is het mooiste wat er is. Ga jij voor een nieuwe autostoel of kindermeubel? Met een Ukje hoes bescherm je de vaak kostbare aankoop. Je kindermeubel blijft schoon en netjes voor een tweede gebruik of doorverkoop. Duurzaamheid vindt Ukje belangrijk en Ukje stimuleerd de aankoop van tweedehands kindermeubelen. Met een Ukje hoes geef je een tweedehandsmeubel in een handomdraai een stijlvolle jas! De beschermhoes was je gemakkelijk uit op 30 graden. Zo is een Ukje product niet alleen super praktisch en stijlvol, het is ook een #duurzamekeus!

Verleng de levensduur van je autostoel met een Ukje hoes

2.
 Heb je een eerlijk gemaakt product, verzonden in composteerbare verzendzakken
Ukje streeft ernaar een milieu-, en omgeving bewust merk te zijn. Zo kiest Ukje voor hoge kwaliteit OEKO-TEX® gecertificeerde stoffen.
OEKO-TEX® gecertificeerde stoffenDit betekend dat bij de productie van de stoffen geen schadelijke chemicalien zijn gebruikt. En dat de arbeidsomstandigheden voor de medewerkers goed en veilig zijn. Ook werkt Ukje samen met de beste naaiateliers binnen Europa en ontvangen de naaisters eerlijk loon. Onze verzendzakken zijn gemaakt van composteerbaar papier. Hierdoor besparen we jaarlijk flink aan plastic!

Do good for next generations

3. Draag je bij aan onze droom om 3000 sponsorkinderen te steunen met educatie, voedsel en gezondheidszorg in ontwikkelingslanden
1% van onze omzet gaat naar het goede doel Compassion. Daardoor krijgen er nu 20 kinderen in Peru onderwijs, eten en gezondheidszorg. Onze droom? 3000 sponsorkinderen in 2030! Zodat zij een diploma halen, werk krijgen en hun kinderen een goede toekomst kunnen geven. 

Sponsorprogramm Compassion Peru

Sponsorchildren Compassion Peru

Scroll to top