Jeans

€ 34,95
Op voorraad

Deze gordelbeschermers in met jade veertjes stof geven je kleintje extra comfort. Ze zijn gemaakt van zacht katoen waardoor het lekker in het nekje ligt. De gordelbeschermers zijn dubbel gestikt waardoor je je geen zorgen hoeft te maken om ze kwijt te raken. De hoesjes zijn gemakkelijk te verwisselen en mochten ze vies geworden zijn kan je ze wassen op 30 graden. Deze universele gordelbeschermers passen op alle autostoeltjes voor kinderen vanaf 1 jaar. Combineer de gordelkussens met een van onze hoezen in dezelfde print en ga stijlvol op reis.

Let op: als je deze hoesjes voor de AxissFix gebruikt, zie je bij de schouderkussentjes nog een stukje van het originele schouderkussen.

 

Extra specificaties

Extra specificaties
Kleur Blauw
Print Effen
Materiaal Katoen
Fairmade Ja, onze naaisters krijgen een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden.
Duurzame keus Ja! Je meubels gaan langer mee met een Ukje hoes. Je kunt ook een 2e-hands stoel kopen en deze met een hoes opknappen. Eerlijk gemaaktvan de beste materialen. Met je aankoop steun je kinderen in ontwikkelingslanden. Lees meer in onze blog.
Wasvoorschrift Alle hoezen van Ukje zijn te wassen op 30 graden met gelijke kleuren. Je kunt de hoes het beste liggend laten drogen.
Geschikt voor het merk Bébé Confort, Cybex, Maxi Cosi
Geschikt voor model Axiss, AxissFix, AxissFix Air, Pearl, 2Way Pearl, Pearl Pro, Pearl Pro 2, Pearl Smart, Sirona M2 , Sirona Z, Tobi, Titan, Vaya i-size, Universeel
Wat zoek je? Gordelbeschermers
Levertijd 1 werkdag
Scroll to top