Perfecte pasvorm
Gratis verzending NL + BE vanaf €25
Hoezen op werkdagen voor 23.45 besteld zelfde dag verzonden!
Toon rubrieken
Toon filters

Hoes Babybjörn Balance Sitter (het oude model wipstoel)

Wipstoelhoes BabyBjörn

Geef je woonkamer een opfrisser.

De hoezen op deze pagina zijn geschikt voor het oude model wipstoeltje, de BabyBjörn Balance Sitter of ook wel BabyBjörn Balance 1-2-3 genoemd. Deze hoezen schuif je over de originele wipstoelhoes van BabyBjorn heen. Als je de Ukje hoes over de bestaande BabyBjörn wipstoelhoes hebt heengeschoven, is je wipstoel bijna klaar voor gebruik. De wipstoelhoes van Ukje heeft aan de zijkant en voor- en achterkant openingen waar je de knoopjes van de originele hoes doorheen kunt halen. Bij je Ukje hoes krijg je ook een riempje meegeleverd, deze kun je aan de knopen van je originele hoes bevestigen. Heb je de originele hoes niet meer? Geen enkel probleem! We verkopen ook hoezen mét knopen, deze vind je onderaan deze pagina.

Hoe weet je welk model wipstoel je hebt? Kan het riempje van je wipstoel helemaal van de stoel losgehaald worden? Dan heb je het oude model en kun je op deze pagina een hoes uitkiezen. Zit het riempje aan de wipstoel vastgenaaid? Dan heb je het nieuwe model wipstoel; de BabyBjörn Balance Soft. Kijk daarvoor op de pagina van de Soft wipstoelhoezen.

Heb je de originele hoes niet meer? Bestel dan een van de originele hoezen onderaan op deze pagina. Je kunt deze hoezen zo over het ijzeren frame van je wipstoeltje heen schuiven. Deze hoezen werken zoals de 2e hoes in het onderstaande filmpje.

BabyBjörn wipstoelhoes grijs ster

Instructievideo wipstoelhoes BabyBjorn Balance 1-2-3 of Balance sitter (dit is dus het oude model) én originele hoes met knopen voor BabyBjorn: