Perfecte pasvorm
Gratis verzending NL + BE vanaf €25
Hoezen op werkdagen voor 23.45 besteld zelfde dag verzonden!
Toon rubrieken
Toon filters

Hoes Babybjörn Balance Soft en Bliss (model met vastgenaaid riempje)

Hoes Babybjörn Balance Soft en Bliss (model met vastgenaaid riempje)

Wipstoelhoes BabyBjörn Soft en Bliss

De hoezen die je op deze pagina ziet, zijn speciaal gemaakt voor de nieuwere modellen van BabyBjörn; de BabyBjörn Balance Soft en de BabyBjörn Bliss.De wipstoelhoezen schuif je over de originele wipstoelhoes van BabyBjorn heen.De Ukje hoes heeft aan de zijkant en voor- en achterkant openingen waar je de knoopjes van de bestaande hoes doorheen kunt halen. Op die manier kun je het riempje bevestigen. Bij je bestelling krijg je ook een hoesje voor het riempje. Deze schuif je heel eenvoudig over het riempje van je wipstoel heen. Zo is je wipstoel helemaal in stijl!

Hoe weet je welk model wipstoel je hebt? Is het riempje van je wipstoel vastgenaaid aan de hoes? Dan heb je de BabyBjörn Soft en kun je op deze pagina een hoes uitkiezen. Kun je het riempje loshalen van de wipstoel? Dan heb je het oude model wipstoel; de BabyBjörn Balance 1-2-3. Kijk daarvoor op de pagina van de Balance Sitter hoezen.

Heb je geen originele hoes meer die bij het ijzeren frame hoort? Bestel dan een van de originele hoezen onderaan op deze pagina. Je kunt deze hoezen zo over het ijzeren frame van je wipstoeltje heen schuiven. Deze hoezen werken zoals de 2e hoes in het onderstaande filmpje.

Instructievideo wipstoelhoes BabyBjorn Soft

Bekijk de instructievideo