Oudroze bloemen (laatste stuks)

Speciale prijs € 50,96 Normale prijs € 59,95
Niet op voorraad
Product omschrijving
Wat een prachtige hoes voor je Maxi-Cosi/Baby Confort Axiss!! De kleur is oudroze met off-white bloemetjes erop. De hoes voelt heerlijk zacht aan geeft extra comfort tijdens de reis. Verder blijft je autostoel zo ook mooi en netjes. Bestel in dezelfde kleur ook hoezen voor je andere autostoeltjes. Let op: Het is belangrijk dat je de naad van de hoes over de naad van de stoel heen laat lopen. Je trekt de hoes dus meer over de stoel heen aan de voorkant. Zo voorkom je dat de hoes in het draaimechanisme van de stoel komt.
Extra specificaties
Extra specificaties
Kleur Roze, Wit
Print Bloemen
Fairmade Ja, onze naaisters krijgen een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden.
Duurzame keus Ja! Je meubels gaan langer mee met een Ukje hoes. Je kunt ook een 2e-hands stoel kopen en deze met een hoes opknappen. Eerlijk gemaaktvan de beste materialen. Met je aankoop steun je kinderen in ontwikkelingslanden. Lees meer in onze blog.
Wasvoorschrift Alle hoezen van Ukje.nl zijn te wassen op 30 graden. De boxkleden zijn te wassen op het wol- of zijdeprogramma of programma voor fijne was. Zowel de hoezen als de boxkleden liggend laten drogen. Gebruik geen bleekmiddelen.
Levertijd 1 werkdag
Scroll to top