Jungle (geplastificeerd)

€ 55,00
Op voorraad
Product omschrijving

Daar is hij dan! Van onze favoriete print hebben we de kussenset gemaakt. Eten gaat nu helemaal een feestje worden. De stof is gemaakt van geplastificeerd biologisch katoen en daar zijn we heel erg trots op. De zitkussen zit heerlijk zacht voor je kleine uk. Voor vieze handjes of etensresten hoef jij je niet meer druk te maken. De kussenset is gemakkelijk op de stokke stoel aan te brengen en er weer af te halen. Je kan de kussenset gemakkelijk wassen op 30 graden of met een nat doekje afnemen. Dan is hij weer zo goed als nieuw! Hoe fijn is dat.

Extra specificaties
Extra specificaties
Kleur Geel, Groen, Zwart
Print Dieren
Geschikt voor het merk Stokke
Geschikt voor model Tripp Trapp (zowel met plastic als houten beugel)
Wat zoek je? Kussenset
Fairmade Ja, onze naaisters krijgen een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden.
Duurzame keus Ja! Je meubels gaan langer mee met een Ukje hoes. Je kunt ook een 2e-hands stoel kopen en deze met een hoes opknappen. Eerlijk gemaaktvan de beste materialen. Met je aankoop steun je kinderen in ontwikkelingslanden. Lees meer in onze blog.
Materiaal Biologisch katoen
Levertijd 1 werkdag
Wasvoorschrift Alle hoezen van Ukje.nl zijn te wassen op 30 graden. De boxkleden zijn te wassen op het wol- of zijdeprogramma of programma voor fijne was. Zowel de hoezen als de boxkleden liggend laten drogen. Gebruik geen bleekmiddelen.
Andere klanten bestelden deze producten er ook bij:
Scroll to top