Zand luipaard - Levering eind juli

€ 49,95
Op voorraad
Product omschrijving

Wow eindelijk hebben wij ook een hoes voor de Maxi Cosi Coral. De Coral hoes past perfect om dit nieuwe model autostoel en beschermt je Coral hierdoor tegen viezigheid en vuil. De Maxi Cosi Coral hoes is gemaakt van zacht (biologisch) katoen en past perfect om je autostoeltje.

De hoes maakt je autostoeltje niet alleen maar mooier, maar houdt de waardevolle Maxi Cosi Coral ook schoon en netjes. Zo kun je de Maxi Cosi Coral autostoel ook voor eventueel, een volgend kindje gebruiken of aan een vriendin geven. In de winter voert de katoenen hoes overtollige warmte af en neemt zweet op. Dat is super handig! In de zomer voorkomt de hoes dat je baby hete billetjes krijgt. Autostoeltjes zijn namelijk gemaakt van polyester en worden erg heet.

Combineer je Maxi Cosi Coral hoes met een passend Maxi Cosi voetenzak en Maxi Cosi gordelbeschermers. Zo ga je stijlvol op reis met je baby.

 Let op: dit betreft een pre-order. Mocht je meerdere producten bestellen, je bestelling wordt pas verzonden als hij compleet is.

Extra specificaties
Extra specificaties
Kleur Zand
Print Dieren
Materiaal Katoen
Fairmade Ja, onze naaisters krijgen een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden.
Duurzame keus Ja! Je meubels gaan langer mee met een Ukje hoes. Je kuntook een 2e-hands stoel kopen en deze met een hoes opknappen. Eerlijk gemaaktvan de beste materialen. Met je aankoop steun je kinderen in ontwikkelingslanden. Lees meer in onze blog.
Wasvoorschrift Alle hoezen van Ukje zijn te wassen op 30 graden met gelijke kleuren. Je kunt de hoes het beste liggend laten drogen.
Geschikt voor het merk Bébé Confort, Maxi Cosi
Geschikt voor model Coral
Wat zoek je? Autostoelhoes
Levertijd Eind juli
Scroll to top