Perfecte pasvorm
Gratis verzending NL + BE vanaf €25
Hoezen op werkdagen voor 22.00 besteld zelfde dag verzonden!
Toon rubrieken
Toon filters

Maxi-Cosi zonnekapjes Cabriofix, Pebble en Citi

Zonnekap Maxi-Cosi

Wat heeft Ukje weer een leuke collectie zonnekappen! Met zo'n prachtig zonnescherm ligt je kleintje heerlijk in de schaduw en uit de wind. Ukje heeft 2 soorten kapjes. De kap die onder de beugel doorgaat is geschikt voor de Maxi-Cosi Cabriofix en heeft een verharde klep. De verlengde kap geeft je kleintje meer schaduw dan de oorspronkelijke Maxi-Cosi kap. Maar dat is nog niet alles. De kap is inklapbaar, je kunt hem in 2 standen gebruiken. Je kiest voor veel schaduw tot en met de beentjes, of wat minder schaduw en wat meer zonlicht. Dit maxi cosi zonnescherm is ook heerlijk om je kleintje uit de wind te houden. De kap die over de beugel heen gaat is geschikt voor zowel de Cabriofix als de Pebble.

Advies voor de babyhuid

Het zonnescherm geeft schaduw aan je kleintje. Toch is het verstandig om tijdens warme dagen waarop de zon fel schijnt extra voorzichtig te zijn. Als je kindje jonger is dan 6 maanden, kun je direct zonlicht op de huid beter helemaal vermijden. Een dun broekje en shirtje van katoen met lange mouwen en pijpen beschermen al een groot deel van het lijfje. Geef je kleintje ook een petje of hoedje, ook in de schaduw. Zo blijft het tere nekje beschermt tegen de felle zonnestralen. Smeer je kindje goed in! Let met name op schouders, nek, neus en oren. Die verbranden het snelst!

Onderhoud zonnekapje

Je zonnekap zal af en toe wel een wasbeurt kunnen gebruiken. Je kap blijft het langste mooi als je hem wast op 30 graden. Doe hem niet in de droger, maar laat het zonnescherm drogen aan de lijn. Je kunt het kapje ook beter niet uitwringen. De stof heeft elastische vezels, na veel wringen zullen de vezels uit gaan rekken.