Sirona hoes mint sterren (laatste stuks)

Speciale prijs € 39,95 Normale prijs € 59,95
Niet op voorraad
Product omschrijving
Een lekker frisse kleur om je Cybex Sirona mee op te knappen en te beschermen tegen vieze plakvingertjes! Het is voor vele ouders heel herkenbaar, een autostoel vol met kruimels en vlekken. Door het gebruik van de Ukje hoes voorkom je dit! De kruimels en vlekken komen op de hoes terecht, die je vervolgens makkelijk schoon wast in de wasmachine. We hebben de hoofdsteun en de zitting en rugleuning voorzien van een extra laagje absorberend katoen. Dat is prettig bij warm weer, zweet wordt zo makkelijk opgenomen! Bestel de hoes meteen!
Extra specificaties
Extra specificaties
Kleur Mint
Print Sterren
Fairmade Ja, onze naaisters krijgen een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden.
Duurzame keus Ja! Je meubels gaan langer mee met een Ukje hoes. Je kunt ook een 2e-hands stoel kopen en deze met een hoes opknappen. Eerlijk gemaaktvan de beste materialen. Met je aankoop steun je kinderen in ontwikkelingslanden. Lees meer in onze blog.
Wasvoorschrift Alle hoezen van Ukje.nl zijn te wassen op 30 graden. De boxkleden zijn te wassen op het wol- of zijdeprogramma of programma voor fijne was. Zowel de hoezen als de boxkleden liggend laten drogen. Gebruik geen bleekmiddelen.
Geschikt voor het merk Cybex
Geschikt voor model Sirona Plus
Wat zoek je? Autostoelhoes
Levertijd 1 werkdag
Scroll to top