Wit veertjes (universeel)

€ 49,95
Op voorraad

Product omschrijving

Deze mooie en toffe buggy inleg is universeel voor iedere buggy en maakt je kinderwagen een echte eyecatcher. Je kindje vindt de kleurtjes fantastisch! Een banaan of koekje eten is niet erg, de kinderwagen blijft schoon! Wel zo handig :) De inleg voor je kinderwagen is lekker zacht en voorzien van een waterondoorlatende laag van Molton. Dat is fijn, want zo wordt vocht extra goed opgenomen en je buggy niet vies. Verder is katoen lekker koel in de zomer en warm in de winter.

TIP: Wissel voor- en achterkant af. Zo kun je leuk van stijl wisselen. Heel handig ook als een vlekje op een kant komt! Je kunt de inleg op 30 graden wassen. Bestel je favoriete kleur en geniet ervan!

Extra specificaties
Extra specificaties
Kleur Grijs, Wit
Print Retro
Materiaal Katoen
Fairmade Ja, onze naaisters krijgen een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden.
Duurzame keus Ja! Je meubels gaan langer mee met een Ukje hoes. Je kunt ook een 2e-hands stoel kopen en deze met een hoes opknappen. Eerlijk gemaaktvan de beste materialen. Met je aankoop steun je kinderen in ontwikkelingslanden. Lees meer in onze blog.
Wasvoorschrift Alle hoezen van Ukje zijn te wassen op 30 graden met gelijke kleuren. Je kunt de hoes het beste liggend laten drogen.
Geschikt voor het merk Universeel voor alle kinderwagens en buggys
Geschikt voor model Universeel
Wat zoek je? Buggy inleg
Levertijd 1 werkdag
Scroll to top