Stokke kussenset - Wit blokken (geplastificeerd) - Levering eind feb

€ 55,00
Op voorraad
Product omschrijving

Heb je een grijze of zwarte TrippTrapp? Dan zal dit tripp trapp kussenset er supergoed bij passen! We hebben deze stoelverkleiner tripp trapp voorzien van een matte coating, zo kun je restjes eten er makkelijk afvegen. Gebruik gerust een natte doek met allesreiniger, dan is je stokke kussen snel weer schoon! Handig of niet?

Let op: sommige groenten/vruchten zijn zo bijtend dat ze vlekken kunnen geven in de lichte kussens. Kijk dus uit met bijv. tomaat, wortel, meloen of bieten! Let ook op met zonnebrandcréme.

 

Extra specificaties
Extra specificaties
Kleur Wit, Zwart
Print Geometrisch
Geschikt voor het merk Stokke
Geschikt voor model Tripp Trapp (zowel met plastic als houten beugel)
Wat zoek je? Kussenset
Fairmade Ja, onze naaisters krijgen een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden.
Duurzame keus Ja! Je meubels gaan langer mee met een Ukje hoes. Je kunt ook een 2e-hands stoel kopen en deze met een hoes opknappen. Eerlijk gemaaktvan de beste materialen. Met je aankoop steun je kinderen in ontwikkelingslanden. Lees meer in onze blog.
Materiaal Geplastificeerd katoen
Levertijd Eind februari
Wasvoorschrift Alle hoezen van Ukje.nl zijn te wassen op 30 graden. De boxkleden zijn te wassen op het wol- of zijdeprogramma of programma voor fijne was. Zowel de hoezen als de boxkleden liggend laten drogen. Gebruik geen bleekmiddelen.
Scroll to top