Groen zebra

€ 59,95
Op voorraad

Product omschrijving

Deze stoere zebra print hoes maakt van je (2Way) Pearl een prachtige stoel! Je trekt de autostoelhoes makkelijk om je Pearl autostoeltje heen. De hoes is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit katoen welke zacht en comfortabel is voor het huidje van je kind. Kruimelen en knoeien onderweg is helemaal niet erg meer! Je wast de hoes namelijk gemakkelijk uit op 30 graden. Zo houdt je je autostoel netjes en schoon! Dat is handig als je de stoel nog eens wilt doorverkopen of wilt gebruiken voor een broertje of zusje!
Heb je ook een baby mee onderweg? Combineer deze Pearl hoes met de bijpassende Maxi-Cosi hoezen voor de baby-autostoeltjes. Dat vormt een mooi geheel op de achterbank!

 

Extra specificaties
Extra specificaties
Kleur Groen
Print Dieren
Materiaal Katoen
Fairmade Ja, onze naaisters krijgen een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden.
Duurzame keus Ja! Je meubels gaan langer mee met een Ukje hoes. Je kunt ook een 2e-hands stoel kopen en deze met een hoes opknappen. Eerlijk gemaaktvan de beste materialen. Met je aankoop steun je kinderen in ontwikkelingslanden. Lees meer in onze blog.
Wasvoorschrift Alle hoezen van Ukje zijn te wassen op 30 graden met gelijke kleuren. Je kunt de hoes het beste liggend laten drogen.
Geschikt voor het merk Bébé Confort, Maxi Cosi
Geschikt voor model Pearl
Wat zoek je? Autostoelhoes
Levertijd 1 werkdag
Scroll to top