Blauw wafelstof

€ 45,95
Niet op voorraad
Product omschrijving

Deze mooie hoes is gemaakt van zacht wafelstof en is geschikt voor het oude model van de BabyBjorn zitter. De hoes beschermt de orginiele hoes voor slijting en vlekjes. Ook is de hoes super handig als je je babybjorn wipstoel mooier wilt maken. Dat is ook de reden dat onze oprichtster Sifra de hoes heeft ontworpen. Om zuinig met onze spullen om te gaan hebben we een hoes ontworpen waarbij de knoopjes van de oude hoes gebruikt worden. Je trekt dus de babybjorn relax hoes van Ukje over de originele hoes heen. Aan de zijkantjes en ook daar waar de beentjes van je kindje zijn vind je kleine openingen. Hier trek je de knoopjes van de originele babybjorn doorheen. Binnen no-time heb je een hele mooie BabyBjörn Sitter (oude model) met een toffe BabyBjorn hoes van Ukje.

Extra specificaties
Extra specificaties
Kleur Blauw
Print Effen
Materiaal Katoen
Fairmade Ja, onze naaisters krijgen een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden.
Duurzame keus Ja! Je meubels gaan langer mee met een Ukje hoes. Je kuntook een 2e-hands stoel kopen en deze met een hoes opknappen. Eerlijk gemaaktvan de beste materialen. Met je aankoop steun je kinderen in ontwikkelingslanden. Lees meer in onze blog.
Wasvoorschrift Alle hoezen van Ukje.nl zijn te wassen op 30 graden. De boxkleden zijn te wassen op het wol- of zijdeprogramma of programma voor fijne was. Zowel de hoezen als de boxkleden liggend laten drogen. Gebruik geen bleekmiddelen.
Geschikt voor het merk Babybjörn
Geschikt voor model Balance Sitter (oud model)
Wat zoek je? Wipstoelhoes
Levertijd 1 werkdag
Andere klanten bestelden deze producten er ook bij:
Scroll to top