Wit stippen (geplastificeerd)

€ 49,95
Niet op voorraad
Product omschrijving

Maak van je eethoek een feesthoek met dit schattige Stokke TrippTrapp kussenset! Er komt een tijd dat je kindje maar al te graag zélf met een bordje eten aan de slag gaat. Help! Dankzij de matte coating van dit kussentje is knoeien geen probleem. Doekje erover, en je TrippTrapp kussen is weer schoon. Kom maar op met de eerste hapjes!

Let op: sommige groenten/vruchten zijn zo bijtend dat ze vlekken kunnen geven in de lichte kussens. Kijk dus uit met bijv. tomaat, wortel, meloen of bieten! Let ook op met zonnebrandcréme.

 

 

 

 
Extra specificaties
Extra specificaties
Kleur Wit, Zwart
Print Stippen
Geschikt voor het merk Stokke
Geschikt voor model Tripp Trapp (zowel met plastic als houten beugel)
Wat zoek je? Kussenset
Fairmade Ja, onze naaisters krijgen een eerlijk loon en goede arbeidsomstandigheden.
Duurzame keus Ja! Je meubels gaan langer mee met een Ukje hoes. Je kunt ook een 2e-hands stoel kopen en deze met een hoes opknappen. Eerlijk gemaaktvan de beste materialen. Met je aankoop steun je kinderen in ontwikkelingslanden. Lees meer in onze blog.
Materiaal Geplastificeerd katoen
Levertijd 1 werkdag
Wasvoorschrift Alle hoezen van Ukje.nl zijn te wassen op 30 graden. De boxkleden zijn te wassen op het wol- of zijdeprogramma of programma voor fijne was. Zowel de hoezen als de boxkleden liggend laten drogen. Gebruik geen bleekmiddelen.
Scroll to top